New Release: "Worst Behavior" by Zorro

New Release: "Worst Behavior" by Zorro

Vandaag dropt Zorro, in samenwerking met het platform Hellevated, zijn nieuwste single “Worst Behavior”. Het nummer is een rauwe en eerlijke bekentenis van Zorro's worstelingen met verslaving en zelfvernietiging, voordat hij zijn weg naar herstel had gevonden.

Cover art Worst Behavior

Zorro, die eerder indruk maakte in de muziekscene met zijn singles Velvet Lipstick” en “Me, Myself & I, zegt dat "Worst Behavior" geïnspireerd was door een donkere periode in zijn leven waarin hij ontkende hoe ernstig zijn problemen waren. "Ik schreef 'Worst Behavior' in een tijd waarin ik ontkende hoe ernstig mijn problemen daadwerkelijk waren. Ik raakte steeds in de problemen terwijl ik onder invloed was van wiet en alcohol, maar ik wilde niet toegeven dat ik een risico werd voor mezelf iedereen om me heen," laat hij ons weten.

"Dit nummer markeert de eerste keer dat ik deels erkende dat ik me bewust was van de problemen die ik had, tegelijkertijd weerspiegelt dit nummer de staat van ontkenning waarin ik verkeerde. In plaats van toe te geven dat ik hulp nodig had, deed ik alsof alles in orde was en bleef ik in de problemen komen vanwege mijn gedrag... Maar diep van binnen wist ik dat als ik zo doorging, mijn leven uit elkaar zou vallen," voegde hij eraan toe.

Zorro zegt dat hij hoopt dat zijn lied een gevoelige snaar raakt bij luisteraars die soortgelijke uitdagingen doormaken, en hen aanmoedigt om hulp en ondersteuning te zoeken. "Ik wil mijn verhaal delen met de wereld en mensen laten weten dat ze niet alleen zijn. Er is altijd een uitweg en er is altijd hoop. Muziek is mijn therapie geweest, en ik hoop dat mijn muziek een bron van hoop en kracht kan zijn voor anderen," zei hij.

 "Worst Behavior" is de tweede release van Zorro's “Zorro vs. Sorrow” project, waar hij je mee op reis neemt op zijn weg naar herstel. Zorro zegt dat hij enthousiast is om zijn veelzijdigheid en creativiteit als artiest te laten zien en een krachtige en impactvolle boodschap over te brengen met zijn muziek.

Je kunt "Worst Behavior" beluisteren op alle belangrijke streamingdiensten, of het nummer rechtstreeks kopen via de website van Hellevated.

 Zorro is een singer-songwriter en producer uit Tilburg, Nederland, die zijn muzikale carrière eind 2016 begon, kort nadat zijn vader werd gediagnosticeerd met terminale longkanker. Hij staat bekend om zijn pakkende teksten, aanstekelijke hooks en charismatische persoonlijkheid. Hij is geprezen door critici en fans voor zijn originaliteit en authenticiteit. Na zijn worstelingen met drugsverslaving en depressie is hij nu terug om hoop te verspreiden via zijn muzikale verhalen.

Voor meer informatie over Zorro en zijn muziek, kan je zijn officiële website bezoeken, of hem volgen op InstagramTikTok en Meta.

Back to blog